Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДепутатът от Демократична България Антоанета Цонева обяви, че

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДепутатът от Демократична България Антоанета Цонева обяви, че
Коментари Харесай

Цонева: Стигнахме до тук, защото нямаше диалог. Желанието ни е за пълно взаимодействие с Петков и Василев

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Депутатът от Демократична България Антоанета Цонева разгласи, че партията й ще търси цялостно взаимоотношение с Асен Василев и Кирил Петков за идващите избори.

" Нека да им свърши мандата, с цел да разгласят какво ще вършат. Нашето предпочитание е за цялостно взаимоотношение с тях. Това, което тотално взриви Има Такъв Народ, бе изявлението на Христо Иванов от парламентарната естрада, че ние няма да приемем претенденти за министри, които са по-ниско като равнище от Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков. Защо се стигна до тук ли? Защото обстановката при първия мандат бе разговор против диктат. Ние сме за разговор. Не можем да влезем без да е написано съдружно съглашение. Винаги сме желали да има разговор и диалог. При третия мандат обстановката беше в случай че не сходна, то сходна. Трябва да се разбере, че в българското ръководство към този момент няма да има един огромен, а ще би трябвало партиите да си приказват, да се подписват обединения ", съобщи Цонева в " Нова телевизия ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР